Ik ben Linda van Zenden, getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen en oma.

Ik heb jaren als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang gewerkt en enkele jaren de backoffice bij ons eigen bedrijf in hypotheken, pensioenen en verzekeringen gewerkt.

 

In 2011 volgde ik een één jarige cursus bij Stichting Chris ‘Kinder- en Jeugdpastoraat’. Hier ontdekte ik dat dit op mijn lijf geschreven was en ik besloot van mijn passie mijn beroep te maken. Tijdens mijn HBO-opleiding ‘Kindercoach’ ontdekte ik dat elk kind zijn eigen unieke oplossing in zich heeft. En dat je als coach samen met het kind deze oplossingen kunt gaan ontdekken en vervolgens ze helpt zich deze eigen te maken.

 

Om mij verder te verdiepen ben ik verschillende opleidingen en trainingen gaan volgen zoals; Gezinscoach bij NHL Hogeschool. Dit is een mooie aanvulling; een kind is namelijk een onderdeel van verschillende systemen en het belangrijkste systeem is wel het gezin. Ik zal dan ook niet alleen het kind coachen, maar daarnaast ook de ouders ondersteunen in hun behoeften.

Om op een professionele manier hulp te kunnen bieden aan kinderen en ouders voor, tijdens en na een scheiding heb ik vele cursussen gedaan bij KIES.

 

Om mijn skills verder te ontwikkelen om ouders en kinderen zo goed mogelijk te begeleiden heb ik vele trainingen en cursussen gevolg zoals; opvoedopstellingen, tafelopstellingen, een taal erbij, Mattenspe.l